Heb jij je altijd al afgevraagd waarom concurrenten hoger binnen Google, Bing en Yahoor komen? Heb je je altijd af gevraagd waarom binnen Google niet de juiste informatie verschijnt? Wij zijn gespecialiseerd in SEO.

Concurrentie Analyse
Het aantal concurrenten websites welke u kan gebruiken om uw website mee te vergelijken.

Keyword Monitoring
Het aantal keywords welke gemonitord kunnen worden voor uw project.

Keyword Monitoring – lokale resultaten
Aantal locaties welke u per specifieke monitoring kan bijhouden per keyword.

Project Reset
De mogelijkheid om opnieuw te beginnen met eventueel een andere domeinnaam.

Uitleg en omschrijvingen
Gedetailleerde video’s over Onpage, Lokale SEO, Linkbuilding en vele meer!

Hulp taak: Onpage SEO
Relevante Onpage taken gebaseerd op uw CMS systeem, weergeven als simpele taken met individuele video’s en omschrijvingen.

Hulp taak: Lokale SEO
Verkrijg een betere plek doormiddel van Lokale SEO. De meest belangrijke websites overzichtelijk in een lijst waarmee u bekend dient te worden. Dit alles met duidelijke video’s en omschrijvingen in uw eigen taal!

Hulp taak: Link Building
Backlinks basis uitleg, het hebben van backlinks is ideaal voor een hogere positie in de zoekmachine. Met deze tool checkt u het aantal evenals de aantallen van de concurrenten.

Uitgebreide taken
De tool geeft u verschillende tips and tricks over hoe u uw website kunt verbeteren.

Social Media
Dankzij Social media kunt u uw website koppelen en wordt hij interactief. De tool helpt u met het opzetten van de koppelingen.

CMS-Systemen
Het systeem bevat ondersteuning voor elk CMS systeem. De meest generieke systemen worden zelfs ondersteund met video’s, omschrijvingen en tips and tricks in uw eigen taal.

Keyword Monitoring
Het aantal keywords uw campagne kan monitoren

Simpele backlink rapportages
Een simpele rapportage over het aantal gevonden backlinks, nieuwe en verlopen backlinks.

Geavanceerde rapportages
Met onder andere meer SEO indicatoren, geavanceerde backlink data, sterkste links, sterkste link afkomst, geografische afkomst en sterkste subpagina’s.

Keyword Monitoring – lokale resultaten
Aantal locaties welke u per specifieke monitoring kan bijhouden per keyword.

Concurrentie analyse
Het aantal concurrenten websites welke u kan gebruiken om uw website mee te vergelijken.

Keyword Monitoring – Concurrenten websites
Monitor de activiteiten en ranks van uw concurrenten

Beschikbaarheid & inzichtelijkheid index
Monitoring van uw concurrenten websites

Rankingcoach keyword index
Simpel en snel geplaatste waardes over SEO optimalisatie bevorderingen over relevante keywords

Praktische en duidelijke takenlijst
Het makkelijk bijhouden van voltooide en onvoltooide taken.

Automatische controle van voltooide taken
Rankingcoach plugin zal automatisch de meeste voltooide taken controleren om te kijken of ze succesvol zijn geimplementeerd.

Gratis support
Ons persoonlijk support team zit speciaal voor uw Rankingcoach vragen klaar om u verder te helpen met het product.

Voor elk content management systeem geschikt!
Al na een paar kleine stappen verbeteren de resultaten binnen de zoekmachine! Met de HJC-Automatisering Rankingcoach plugin weet je elke website te veranderen tot een zoekmachine knaller. De rankingcoach plugin is namelijk voor elk CMS systeem geschikt! WordPress, Joomla, Webshop modules en overige, geen probleem voor onze tool!

Keywords
Om goed te scoren binnen de zoekmachines dient een website gebruik te maken van Keywords. Met onze Rankingcoach tool kan je gemakkelijk en wel de juiste keywords zoeken welke specifiek nodig zijn voor uw website! Aan de hand van uw bedrijfslocatie, focus, domein en bestaande keywords krijgt u concrete voorstellen welke u gemakkelijk kunt implementeren binnen uw website!

Lokale zoekresultaten
Doordat Google meer dan 30% van zijn zoekresultaten lokaal gevonden worden kan je met onze HJC-Automatisering Rankingcoach tool je focussen op lokale zoekresultaten. Onze tool laat je heel gemakkelijk zien hoe jouw website scoort in je eigen stad, in een stad dichtbij of zelfs nationaal, zou kan je jouw SEO strategie snel, gemakkelijk en gefocust afstellen op de juiste resultaten.

Monitoring en rapportages
Je weet pas hoe je presteert als het gemeten en gerapporteerd wordt. Onze HJC-Automatisering Rankingcoach laat u per week zien hoe u scoort binnen de zoekmachine, op welke pagina u staat, u de week daarvoor stond en een voorzichtige voorspelling. Deze rapportage splitst zich op in de door u geselecteerde keywords en op de door u gekozen locaties. Zo kunt u precies zien waar u goed op scoort en op welke locatie u het meest gevonden wordt.