Maak gebruik van onze kennis en diensten tegen gereduceerde tarieven, middels onze strippenkaart

Met onze strippenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal uren/strippen in. U kunt deze ingekochte strippen gebruiken voor werkzaamheden die HJC-Automatisering op afstand voor u uitvoert. Hoe meer strippen u vooraf inkoopt, hoe meer het uur tarief gereduceerd zal worden. De werkzaamheden kunnen verschillen van website/webwinkel support tot systeem/netwerk beheer op afstand.

Alle werkzaamheden die wij op basis van uw strippenkaart voor u uitvoeren, houden wij bij en sturen wij elke maand per mail aan u toe. Zo houdt u het overzicht en weet u precies hoeveel strippen er nog nodig zijn. Als het einde van de strippenkaart in zicht komt, zullen wij u hierop attenderen om tijdig nieuwe strippen in te kopen. In het overzicht wat wij u toesturen elke maand, ziet u precies wanneer en welke werkzaamheden uitgevoerd zijn. Daarbij ziet u ook hoeveel strippen u verbruikt heeft en hoeveel u er nog tegoed heeft.
De voordelen van onze strippenkaart

  • U maakt gebruik van de uitgebreide kennis van HJC-Automatisering tegen een gereduceerd tarief
  • U krijgt niet elke maand een factuur na email of telenonisch contact. Op deze manier zijn er minder administratieve werkzaamheden. Alles wordt netjes met de strippenkaart verrekend.
  • Elke maand ontvangt u per mail de verbruikte en overgebleven strippen, met daarbij een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden.

Bij de aankoop van de strippenkaart kunt u kiezen tussen 10 uur en 20 uur. Indien meer uren gewenst zijn, dan gaan wij in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.
De uren van een strippenkaart kunnen niet ingezet worden voor de ontwikkeling van een website of webwinkel. Hiervoor worden vaste tarieven gehanteerd.

Mocht u vragen hebben over onze strippenkaart, vraag dan vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden voor uw organisatie.