Wilt u voor uw bedrijf een website ontwikkelen of wilt u uw website nieuw leven in blazen door een andere layout te kiezen? HJC-Automatisering levert u professioneel maatwerk. Wij zijn naast het bouwen van websites ook gespecialiseerd in webwinkel oplossingen, waarbij Magento onze grote voorkeur heeft. Middels onze webwinkels kunt u uw diensten of producten op een professionele manier online aanbieden.

Onze websites ontwikkelen wij op CMS systemen als WordPress en Joomla, waardoor het ook voor u mogelijk wordt om makkelijk, content en plaatjes aan te passen. Wij helpen u graag op weg, zodat u vertrouwd raakt met het Content Management Systeem (CMS).

SEO Search Engine Optimization
Het maken van een website of webwinkel is één ding. Maar vervolgens is het erg belangrijk dat uw website/webwinkel ook gevonden wordt in de zoek resultaten van o.a. Google.
Wij voorzien uw website of webwinkel met de laatste standaarden van SEO. Hierdoor wordt uw site goed vindbaar en wordt de structuur van de site goed doorzoekbaar voor zoekmachines.

Voor de beste vindbaarheid werken wij samen met een Partner, welke gespecialiseerd is in SEO en SEA.

Responsive
Om ervoor te zorgen dat uw website ook op apparaten met verschilende resoluties werkt, maken wij onze websites “responsive”. Wat wil zeggen dat uw website mee sized op het apparaat waarop dit bekeken wordt. Hierdoor is de site ook op bijvoorbeeld een Iphone goed te bekijken.

Bezoekersaantallen / Statistieken
U bent vast benieuwd hoe vaak uw website bezocht wordt en welke pagina’s er bezocht worden door potentiële klanten. Door gebruik te maken van Google Analytics implementatie in uw website of webwinkel, kunt u in één oog opslag zien wat uw bezoekers op uw site bekijken. Tevens krijgt u een beeld van hoelang bezoeker op uw website zijn geweest. De implementatie van Google Analytics voeren wij kostenloos uit bij elke website of webwinkel die wou bouwen of beheren.

AdWords en AdSense
Adwords wordt gebruikt voor het maken van advertenties, welke vervolgens weergegeven worden op relevante pagina’s met zoekresultaten uit Google.
Daarentegen geeft AdSense advertenties van AdWords weer op websites van particulieren en bedrijven.
Op het gebied van Adwords en AdSense kunnen we u ook helpen, samen met onze partner welke hierin gespeciliaseerd is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de ontwikkeling van uw website. Dit kunt u doen via ons contact formulier.